Els participants hauran de presentar-se el dia 6 d’octubre de 2019 a 2/4 de 8 del matí a la plaça Sanglas Alzina (davant de les piscines), Manlleu (Osona).

     La ruta serà de caràcter lliure, per la qual cosa s'han de respectar en tot moment les normes de circulació.

     És obligatori l'ús del casc homologat.

     Cal portar el DNI per recollir el dorsal.

     No s’acceptarà la participació amb bicicleta elèctrica.

     Està prohibit llençar deixalles ni qualsevol tipus d'objecte.

     Cal respectar i no malmetre l'entorn i les propietats privades per on passa la pedalada.

     No és una cursa competitiva.

     Els menors de 18 anys hauran d'anar acompanyats d'un participant major d'edat.

     L'organització no es fa responsable dels accidents que els participants puguin ocasionar o patir.La inscripció no dóna dret a cap mena de reclamació per danys i perjudicis a l'organització.

     L'organització no es fa responsable de robatori, pèrdua o sostracció de les pertinences.

          Les informacions personals cedides pels participants no es donaran a cap altre organització, grup o associació, d'acord amb la Llei de protecció de dades.


Si causes de força major impedissin la celebració de la pedalada, l'organització no retornarà l'import de les inscripcions, però lliurarà als participants l'obsequi commemoratiu i l'esmorzar.L'organització es reserva el dret de modificar o anul·lar parcial o totalment la pedalada si per motius justificats ho creu oportú.

     L'organització retornarà tot l'import de la inscripció a aquells participants que no puguin assistir a la pedalada, sempre i quan ho notifiquin a l'organització 15 dies abans de l'esdeveniment. Les despeses de gestió també aniran a càrrec del participant.

     Una setmana abans de la Bicicims no es podrà modificar cap inscripció.

     El sol fet d'inscriure's a la prova implica acceptar i complir aquest reglament. Tot allò que no hi és especificat queda sota la decisió de l'organització.

     Els participants han de seguir el recorregut indicat per la organització i en cap cas han de deixar-lo sense comunicar-ho abans als organitzadors.

     La inscripció inclou: avituallaments, dinar, pica-pica a l’arribada i obsequi per a cada participant. Hi haurà dutxes i punt d'aigua per rentar les bicis a l'arribada.

     L'organització es reserva el dret de fer ús d'imatges dels participants per a fins promocionals.